Polderleven 2019

woensdag 16 jan 2019

De Polderleven 2019 biedt veel informatie over de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Je vindt er allerlei tips voor een dagje uit, de stad in of de boer op...

Wil je graag kamperen bij de boer, slapen in een bedstee of pipowagen of bij een prachtige B&B in de polder? Lekker de natuur in of een ijsboerderij bezoeken of kaas proeven. De streekbewoners op hun bedrijf staan klaar om je kennis te laten maken met hun product en de streek. Op vele plekjes kun je in schitterende tuinen genieten van een kopje thee of koffie. De molens van Kinderdijk zijn een echte toeristische trekpleister maar er zijn ook vele musea en andere cultuur te bezoeken.
De toeristische gids geeft ook veel informatie om de streek Alblasserwaard en Vijfheerenlanden te voet of op de fiets te ontdekken. Geen zin om zelf sportief te doen dan kun je met paard en wagen of een rondvaartboot heel goed de regio verkennen. De leuke adresjes om uit eten te gaan, een feestje te organiseren of te overnachten ontbreken niet.

Haal de brochure bij VVV of bij één van de ondernemers in de regio. Blader er online doorheen of bestel de brochure in de VVV-webshop.

 
  • print