Extra veerdiensten naar Kinderdijk

woensdag 31 okt 2018

Van 1 november tot en met 31 maart wordt het Driehoeksveer tussen Kinderdijk, Ridderkerk en Krimpen aan de Lek als proef toegevoegd aan de dienstregeling van Waterbus. Daarmee ontstaan er op zaterdagen en zondagen aanvullende overstapmogelijkheden naar Kinderdijk.

Op dit moment vaart Waterbus al dagelijks met lijn 20 tot 18.00 uur naar Ridderkerk. Op weekdagen en in de zomerperiode is er daar al een overstapmogelijkheid naar Kinderdijk. In de wintermaanden vertrekt het Driehoeksveer vanuit Ridderkerk straks ieder uur naar Kinderdijk, waarna het doorvaart naar Krimpen aan de Lek. Vanuit Krimpen aan de Lek vertrekt het veer naar Kinderdijk telkens tien minuten over het hele uur en vaart het door naar Ridderkerk.

De proef is een initiatief van de Waterbus, de Stichting Werelderfgoed Kinderdijk, de Coalitie Waterdriehoek, de gemeenten Ridderkerk en Molenwaard en de exploitant van het Driehoeksveer. Op 21, 22, 29 en 30 december vaart het Driehoeksveer niet vanwege de kerstvakantie.

Meer informatie >

Bron: AD

  • print

VVV Idee

Nieuw: Avonturenboerderij

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven: van koe melken en bootje varen tot pony rijden en kaas maken.

Lees meer

Toeristische Overstappunten

Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een goed idee.

Lees meer

Content VVV Idee