De Til< Terug

Contactgegevens

Til Groep
Breestraat 1
3381 BS GIESSENBURG
Tel 0184 651 554
Fax 0184 651 987

Groep

Congrescentra, Uitgaan

Type

Congres- en vergaderaccommodatie, Partylocatie of zaalverhuur

Omschrijving

De Til Giessenburg

Zalen- en partycentrum De Til is niet alleen de grootste vestiging van De Til Groep, het is ook de locatie waar al onze ervaring samenkomt. Of u nu op zoek bent naar een ruimte voorzien van apparatuur en technische ondersteuning voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst, of een zaal waar u uw bruiloft of een ander bijzonder evenement kunt vieren. De Til door de jaren heen uitgegroeid tot ht zalen- en partycentrum in de regio waar u altijd terecht kunt! Natuurlijk is een belangrijke factor van het succes de centrale ligging: De Til is namelijk makkelijk bereikbaar vanaf de A27 en de A15 en het is ook nog eens voorzien van een ruime parkeerplaats voor het gebouw (gratis parkeren). De Til fungeert overigens ook als hoofdkantoor van De Til Groep en u vindt hier onze centrale keuken.

Zalen-en partycentrum De Til is een bijzonder gebouw. De vorm en indeling creert een sfeer die u niet snel op een andere plek tegen zult komen. Alle zalen zijn namelijk via de Centrale Hal te bereiken. Ook de grootte van De Til valt op: de Grotezaal bijvoorbeeld biedt plaats aan maar liefst 400 tot 500 man. En dit is nog eens uit te breiden tot zon 700 personen. Een panelenwand maakt het namelijk mogelijk de Middenzaal bij de Grotezaal aan te trekken. Handig, want deze zaal is voorzien van een podium, een bar en een openhaard. De Raadzaal, heeft overigens ook een openhaard. Deze ruimte is net iets kleiner dan de Middenzaal en biedt plek aan zon 150 personen.

Onlangs hebben wij onze grootste feestzaal uitgerust met LED-feestverlichting. Hiermee kunnen we de zaal in diverse kleuren verlichten, zodat we nagenoeg elke sfeer kunnen creren.

Kleinere zalen
Naast de grote zalen van De Til vindt u binnen de muren van dit zalen- en partycentrum een aantal kleinere zalen. Deze worden onder meer gebruikt voor het houden van vergaderingen of diners. Wanneer u op zoek bent naar een nog kleinere (en misschien wel knussere) ruimte zijn De Foyer en Us Stekkie erg geschikt. In deze ruimtes wordt regelmatig een verjaardag gevierd of nog even nageborreld.

Buitenterras (nieuw)
De buitentuin bestaat uit een terras van 120 m2 omzoomd met 14 leibomen en een coniferenhaag. De vaste opstelling biedt ruimte aan meer dan 30 zitplaatsen en eenvoudig in te richten voor grotere groepen. De eye-catcher van het terras is een parasol van 7 bij 7 meter wat het mogelijk maakt om bij een drupje regen toch op het terras te blijven. Zijn de weersomstandigheden even niet ideaal, dan hebben we binnen altijd een alternatieve ruimte beschikbaar zodat uw feest of bijeenkomst gewoon door kan gaan. Informeer naar de nieuwe mogelijkheden die dit terras mogelijk maakt.

Reserveren?
Voor boekingen en reserveringen kunt u bellen met 0184-651554.Openingsdata en tijden

Uitsluitend via reservering.

Overige informatie

Capaciteit
Aantal zalen
9
Aantal personen
650
Doelgroep
kinderen
Ja
Faciliteiten (Algemeen)
Restaurant (voor gasten)
Ja
Huisdieren
Huisdieren
Huisdieren niet toegestaan
Ligging
Afstand tot treinstation
4
Afstand tot vliegveld
40
In het centrum
Ja
In/bij stedelijk gebied
Ja
Landelijk gelegen
Ja
Afstand tot centrum dorp/stad
0.1
Recreatie
Bar
Ja
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding
WiFi
Vervoer
Eigen parkeerterrein
Ja

Locatie op kaart

  • print