Een breed assortiment cadeaubonnen en kaarten

NIEUW: VVV CADEAUKAART
VVV cadeaukaartDe nieuwe VVV Cadeaukaart is de opvolger van de vertrouwde VVV Cadeaubon. De nieuwe VVV Cadeaukaart is eigentijds en leuk om te geven en te krijgen. Te besteden bij duizenden grote en kleine winkels, vrijetijdsbestedingen, wellness, horeca en goede doelen. Daarnaast kun je nog eens miljoenen producten online kopen bij honderden aangesloten webshops. Verkrijgbaar in waarden tussen € 10,- en € 250,-, het saldo is in delen te gebruiken. De VVV Cadeaukaart is na aankoop en activitatie geldig voor drie jaar. De VVV Cadeaukaart is verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.

Feestelijke verpakkingen
Een leuk en feestelijk cadeaumapje voor diverse gelegenheden erom en je geeft altijd een passend cadeau. Felicitaties voor huwelijk, geboorte, jubileum etc. De cadeaumapjes voor felicitaties en de feestdagen zijn verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid en in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.  Zo geef je een bon met een persoonlijk tintje en de bon kan direct naar diegene verstuurd worden voor wie het cadeau bedoeld is.

Je herkent deelnemende winkeliers aan het VVV Cadeaukaart logo of kijk op de website

Feestdagen 2018
Speciaal voor grote bestellingen van bedrijven is er een bestelformulier cadeaubonnen . U kunt deze invullen en mailen naar info@vvvzhz.nl of plaats uw bestelling in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.

Bekijk hier alvast alle feestverpakkingen!

VVV DINERCHEQUE 

VVV dinercheque 2018 // vvv-dinercheque.jpg (46 K)De grootste en lekkerste restaurant cadeaukaart van Nederland koop je bij de VVV. Met ruim 2.000 restaurants, is er altijd één bij jou in de buurt.  De VVV Dinercheque is verkrijgbaar in waarden tussen € 25,- en € 100,-. VVV Dinercheque is 3 jaar geldig en standaard verpakt in een luxe cadeaudoosje. De VVV Dinercheque is verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of  in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.

VVV LEKKERWEG

VVV Lekkerweg 2016VVV Lekkerweg is een digitale cadeaukaart waarmee je een overnachting naar keuze cadeau geeft. De ontvanger kan kiezen uit maar liefst 2500 overnachtingsadressen in heel Nederland. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is verkrijgbaar in vaste waarden tussen € 25,- en € 100,-. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is standaard verpakt in een luxe cadeaudoosje.
De VVV Lekkerweg is verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of  in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.

boekenbon BOEKENBON CADEAUKAART
Geef een meesterwerk cadeau. De boekenbon is inwisselbaar bij ruim 1500 winkelketens, warenhuizen, individuele boekhandels en webshops. De Boekenbon cadeaukaart is verkrijgbaar in waarden tussen € 5,- en € 250,-.
De Boekenbon is verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of  in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.

NATIONALE BIOSCOOPBON CADEAUKAART

BioscoopbonDe Nationale Bioscoopbon opent de deuren van meer dan 150 bioscopen en filmtheaters van Nederland (m.u.v. Pathé) waar genoten kan worden van een filmvoorstelling naar keuze. De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar in waarden tussen € 10,- en € 150,-. De Nationale Bioscoopbon is standaard verpakt in een cadeau-envelop.
De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of  in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.

BioscoopCadeauBIOSCOOPCADEAU
BioscoopCadeau is een cadeaukaart voor Pathé en andere bioscopen. Deze cadeaukaart is in twee varianten verkrijgbaar. € 9,95 voor uitsluitend een filmticket en € 15,- voor een filmticket, frisdrank en popcorn. 
BioscoopCadeau is verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of  in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.

 

podiumkaart PODIUM CADEAUKAART voor theater & concert
Met de Podium Cadeaukaart koop je kaartjes voor alle soorten voorstellingen en concerten, van musical tot ballet en van pop tot klassiek. De Podium Cadeaukaart wordt door ruim 250 Nederlandse podia geaccepteerd.
Het kaartsaldo is onbeperkt geldig en kan in een keer of in delen worden besteed. De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar in waarden tussen € 10,- en € 150,-. De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.

FashionchequeFASHIONCHEQUE CADEAUKAART
De Fashioncheque is dé modecadeaubon van Nederland. Het is de leukste manier om fashion cadeau te krijgen en cadeau te geven. De Fashioncheque is verkrijgbaar in waarden tussen € 10,- en € 150,-. De Fashioncheque wordt standaard verpakt in een kartonnen cadeauverpakking à 0.97 euro.
De Fashioncheque is verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of  in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.

bol.com cadeaukaart

BOL.COM CADEAUKAART
Met deze cadeaukaart krijgt men in één keer toegang tot een online cadeauaanbod op het gebied van ontspanning en educatie van meer dan 1,5 miljoen boeken, cd's, dvd's en andere entertainment producten. De bol.com cadeaukaart is te besteden op de website van bol.com. De bol.com cadeaukaart is verkrijgbaar in waarden tussen € 5,- en € 100,-.
De Bol.com cadeaukaart is verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of  in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.

Bongobon high tea BONGO CADEAUBON
Er is een Bongo cadeaubon voor iedereen, voor elke gelegenheid en voor elk budget. Met een Bongo cadeaubon laat je de ontvanger zelf kiezen uit tientallen belevenissen en tegelijk geef je iets heel persoonlijks. Bij de Bongo vind je een boekje met uitgebreide beschrijvingen van alle belevenissen waaruit de ontvanger kan kiezen. Reeds vanaf dan begint de belevenis!

De Bongo is verkrijgbaar in diverse waarden. Verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid.

VVV CADEAUBONSHOP
Ook in de VVV Cadeaubonshop kun je bijna alle cadeaubonnen en kaarten online bestellen zowel voor kleine en grote bestellingen.
Veilig betalen via bank of iDeal en veilig verstuurd met Verzekerd Verzenden of zelf afhalen bij één van de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid is mogelijk.

In de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid bestel je gemakkelijk en veilig allerlei cadeaubonnen. 

 

  • print
Content VVV Idee