VVV Participatie

VVV balie Dordrecht // intree_balie_1-mascha_joustra-verkleind.jpg (86 K)Dordrecht en de regio zitten sinds een aantal jaren in de lift. Toeristen weten de stad en de natuur en attracties in de regio steeds beter te vinden en waarderen. Dordrecht Marketing en de VVV zijn per 1 januari 2020 één organisatie waarin ieders expertise gebundeld is. Onder deze koepel zullen we nog beter in staat zijn om bewoners en bezoekers te informeren en enthousiasmeren en het bedrijfsleven hier nog meer van te laten profiteren. Maar dat kunnen we niet alleen, een stad en regio verkopen, dat doe je samen.

Daarom is het belangrijk dat de regionale VVV’s gesteund worden door partners die zich sterk willen maken om bij te dragen aan het uitdragen van wat ze samen als toeristische attractie te bieden hebben. Samen met u werken we eraan om de stad nóg beter op de kaart te zetten.

De mogelijke promotie-pakketten zijn er in verschillende maten, afgestemd op de grootte en mogelijkheden van uw bedrijf.

Meer informatie >

Aanmelden
Heeft u de informatie gelezen over de promotie pakketten en wilt u zich aanmelden dan kunt u gebruik maken van dit Aanmeldingsformulier Partnerplan & Donateurschappen.

  • print