Avonturenboerderij Molenwaard< Terug

Groep

Attracties, Bezienswaardigheden, Groepsarrangementen en activiteiten, Restaurants

Type

Attractie, Eetcafé, Kinderboerderij, Kinderfeestjes, Molen of Gemaal

Omschrijving

Op 30 maart 2018 opent Avonturenboerderij Molenwaard haar houten deuren in Groot-Ammers, Zuid-Holland. Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij het nieuwe themapark.

Waar spelen ontdekken is!
Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, kaas maken en vogels kijken tot bootje varen, pony rijden en in het wilgendoolhof verdwalen. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaat je het park zelfs met een welverdiende boerderijdiploma, en ben je een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun.

Fien & Teun
De karakters Fien & Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. Het vrolijk boertje en boerinnetje kunnen niet wachten om vriendjes te worden met jou. En dus zullen Fien en Teun op hoogseizoendagen, 'vroeger-vrij dagen' en speciale evenementen aanwezig zijn voor een dikke knuffel en leuke foto. Een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud!

Naast de meet & greet(s) treden Fien en Teun op hoogseizoendagen op in hun eigen theater, alsook bij speciale gelegenheden en op 'vroeger-vrij dagen'. In de interactieve minishow delen Fien en Teun op een muzikale, humorvolle wijze de leukste verhaaltjes met jou over het leven op de boerderij. Bovendien kun je op hoogseizoendagen genieten van drie boerentheaters (Bezige Bijtjes, Kaasmakende Koeien en Machtige Molens) én krijgen Fien en Teun bijzondere gasten op bezoek tijdens de themamaanden, zoals Peppa Pig of Kikker.

Gezellige beestenboel
Aaien, knuffelen of voeren... bewonder samen de boerderijdieren van dichtbij. Van kakelende kippen tot wollige schapen, ontdek samen de bijzondere dierenwereld bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Spetterende ontdekking
Maak ook kennis met de stromende kracht achter het Nederlandse (polder)landschap. Ervaar bij de speelplek met waterwerken op een actieve wijze de werking van het water. Lukt het jou om Holland droog te houden?

Kijk op de website van Avonturenboerderij Molenwaard voor alle activiteiten, de actuele informatie en de openingstijden: www.Avonturenboerderij.nl  

Openingsdata en tijden

Datum vanaf
vrijdag 30 mrt 2018
Datum t/m
zondag 28 okt 2018

zondag
10:00 - 17:30
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:30

Open van 30 maart t/m 28 oktober 2018. Op laagseizoendagen (van maandag t/m vrijdag, uitgezonderd vakantieperiodes) open van 10:00 tot 17:00 uur. Op hoogseizoendagen (weekenden en vakantieperiodes) open van 10:00 tot 17:30 uur. Gesloten van 1 t/m 5 oktober en 8 t/m 12 oktober 2018.

Prijzen

Prijs vanaf
€ 6.50
Prijs tot
€ 12.50
groepen vanaf
15 personen

Overige informatie

Doelgroep
kinderen
Ja
groepen
Ja
gezinnen
Ja
Huisdieren
Huisdieren
Huisdieren alleen aan de lijn
Lidmaatschappen
Lid VVV
Ja
Ligging
Aan/bij natuurwater
Ja
Vervoer
Eigen parkeerterrein
Ja
Parkeergelegenheid bussen
Ja
Betaald parkeren
Ja
Voor kinderen
kinderboerderij
Ja
Meehelpen op de boerderij
Ja
Kinderen alleen o.l.v. volwassene
Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden
Contant
Online
PIN
Voorzieningen gehandicapten
Hulphond toegestaan
Ja
Zien, Doen & Beleven
Educatieve dienst
Ja
Rondleidingen
Ja
Demonstraties
Ja
Kaartverkoop
Kaartverkoop via accommodatie zelf
Kaartverkoop voor aanvang
Online kaartverkoop
  • print

Locatie op kaart

Contactgegevens

Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM GROOT-AMMERS
Tel 0184 784 111

E-mail:
info@avonturenboerderij.nl


Website
Bezoek site
Content VVV Idee