Gevonden 13
      
Toon (1 - 10 van 13)
  
1
GIESSENBURG

BoerenBuitenTerras

Eenvoudig boerenterras voor wandelaars en fietsers voor koffie en boerenpannenkoek. Boeren brocante winkeltje, camperplaatsen en boerengolfbaan.

Lees meer

2
GIESSENBURG

Crien en Claar

Streekproducten, delicatessen, cadeautjes en kookworkshops. Crien en Claar is gevestigd in de sfeervolle Graanschuur in Giessenburg.

Lees meer

3
GIESSENBURG

Dagboerderij De Hoeff

Dagboerderij de Hoeff is een grote voorziening voor cliŽnten van de Stichting Syndion. Er werken ongeveer 75 cliŽnten met een handicap en zoín 20 ...

Lees meer

5
GIESSENBURG

Gansch Anders

Gansch Anders is voor iedereen die van een eerlijk stukje (wild) vlees houdt. Gans, fazant, wilde eend, konijn, haas, hert en ree.

Lees meer

6
GIESSENBURG

Herfstfair 2018

Markt in herfstsfeer. Naast de bestaande winkeliers staan er op deze dag ook 40 standhouders op het gebied van mode, woonaccessoires, ...

Lees meer

7
GIESSENBURG

IJsboerderij den Boer

Zin in een ambachtelijk ijsje? Fiets dan een rondje langs het riviertje de Giessen en stop bij ons. We hebben vele smaken schepijs gemaakt van vers ...

Lees meer

9
GIESSENBURG

Miek-Kado Boek-kado

Verkoop van boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, wenskaarten, speelgoed, woonaccessoires en andere cadeau-artikelen.

Lees meer

10
GIESSENBURG

Summerfestival 2018

Zomers genieten in De Graanbuurt tijdens het Summer Festival. Diverse zomerse activiteiten voor de hele familie!

Lees meer

Gevonden 13
      
Toon (1 - 10 van 13)
  

VVV Idee

Fietsen in de regio

Ga op pad met de handige fietskaart Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en Drechtsteden. Citoplan fietskaart met alle fietsknooppunten, LF-fietsroutes op een handzaam formaat!

Lees meer

Landelijk winkelen in de Graanbuurt

Genieten in een gezellig en sfeervol winkelstraatje in Giessenburg met een karakteristieke sfeer. Een inpandige winkelstraat met winkels op het gebied van country- en lifestyle.

Lees meer

Content VVV Idee